Elin & Jørgen Overby Kiel, Stjernevænget 8, 3320 Skævinge - Tlf 20683609/24470172 - email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Når du køber hvalp hos Kennel Tashi-Kadiba, har den mødt flere forskellige voksne, børn, hunde, tv-støj, støvsuger, bilkørsel osv. De er stillet på bord flere gange, badet og redt, øvet i at vise tænder, få kikket ører, klippet kløer og gået tur i line.

Du får en hvalp med DKK Basis Plus Stambog, dvs. den opfylder både Tibetanerklubbens avlskrav og avlsanbefalinger. Du kan læse mere om kravene og forskellene her: http://www.tibetanerklubben.dk/restriktioner.htm . Muligvis vil nogle tænke: "Det er lige meget for os, hunden skal kun være en familiehund". Hertil må vi sige, at købe en hund med DKK stamtavle betyder ikke, at hunden er dyrere i det lange løb. Det er en garanti for de nye hvalpekøbere, at den hvalp, de får med sig hjem, er en racetypisk og sund hund. Vi gør meget ud af at finde de rigtige hanner, som kan parres med vores tæver. Derved mindskes risikoen for arvelige sygdomme, samt at der er en bestemt hund, som går igen i alt for mange hvalpe ( Matadoravl ).

En DKK stambog er for det første et ane-register, dvs. en troværdig oversigt over hundens afstamning. Her forekommer ingen ’hovsa-parringer’ mellem fx bror/søster, far/datter osv. For det andet stilles der krav om, at hunden har en DKK stambog for at kunne deltage i FCI godkendte udstillinger og prøver. For det tredje skal hunden have en DKK stambog for at kunne benyttes i godkendt avl.

Vi anbefaler IKKE at købe hund uden DKK stambog!

Læs evt. artiklen 'Hvorfor vælge en DKK-hund'

Når hvalpene er ca. 3-4 uger gamle, kan I komme og besøge os første gang. Det er selvfølgelig muligt at komme med ønsker til, hvilken hvalp man synes bedst om. Når hvalpene er omkring 5-6 uger gamle, kan der i samarbejde med os vælges, hvilken hvalp der skal være jeres. Vi vil selvfølgelig gå ud fra jeres ønsker samt være behjælpelige med at vejlede, hvilken hvalp der bedst vil passe ind i netop jeres familie. Vi går meget højt op i at finde de rigtige familier til vores hvalpe.

I kan altid kontakte os efterfølgende, for råd og vejledning omkring træning, foder, pelspleje mm. Vi arrangerer også en aften med pelspleje – gerne flere, hvis der er ønsker og behov for det. En gang om året arrangerer vi et hvalpetræf.

 

Der medfølger følgende ved køb af hvalp hos os:


Hvalpefoder til den første tid
• Hundeseng
• Legetøj
• En hvalpeguide
• Der er lavet et sundhedstjek af en godkendt dyrlæge
• Hvalpen er chipmærket
• En DKK Basis Plus stambog
• Hvalpen vil have fået ormekur
• Den vil have fået sin første vaccination

 

pe04 l1